Motor City

Op zoek naar een motor? Wij helpen u graag op weg. MotorCity in Wageningen biedt een divers aanbod aan van twee- en driewielers. U kunt bij ons terecht voor het kopen, verkopen, repareren en onderhoud van verschillende soorten motor.

Onderhoud en reparatie

Naast de aanschaf van een tweewieler kun je ook in onze Webshop een uitgebreid assortiment vinden aan accessoires. Daarmee kun je jouw tweewieler pimpen of beveiligen tegen diefstal. Wij hebben behalve een showroom ook een eigen werkplaats waar we je scooter kunnen repareren, onderhouden of schades kunnen herstellen. Wij kunnen als je dat wenst de scooter bij je ophalen en dan weer thuisbrengen. Hierdoor kun je bij ons zorgeloos een scooter kopen en vervolgens regelen wij ook het onderhoud e.d. voor je.

Eerlijk advies

we verkopen je en tweewieler welke perfect aansluit bij je wensen en waar je jarenlang plezier van hebt, snel goed en kwaliteit is ook in onze prijs-kwalteitsverhoudingen te zien  . Wil je een proefrit maken op een van de vele modellen die wij hebben, dan helpen we je hier graag mee. De ene scooter is de andere niet. Zo leert de ervaring dat de zithouding en comfort een grotere rol gaat spelen bij een scooter welke voor dagelijks gebruik is zoals woon/werkverkeer of recreatie. Ook bagageruimte kan voor de een belangrijker zijn dan voor de ander.

Bereikbaarheid

Wij zijn iedere dag telefonisch bereikbaar tot en met 21.00 uur in de avond! Vind je bellen wat lastig, dan kun je ons natuurlijk ook een mailtje sturen. Wij doen er alles aan om je z.s.m. van dienst te zijn.